dimarts, 15 de març del 2011

La xarxa en campanya: Josep Huguet, Gràcia Ferrer i el 'figura' de l'alcalde de Vic




La moguda més vistosa a la xarxa osonenca els últims dies ha tingut per protagonista la regidora d’Esquerra de Vic Gràcia Ferrer i l’exconseller Josep Huguet, del mateix partit. Indirectament, també, l’alcalde de Vic.

Obria el foc el periodista Miquel Macià, que escrivia a Twitter: “Huguet va pressionar molt ERC per trencar el govern de Vic amb CiU i PSC, diu l’alcalde Vila d’Abadal a la televisió”.

Al cap de poc, Huguet, atent a la pantalla, responia això: “Què collons tinc a veure jo amb la política de Vic si ni estava a l’executiu. Que no s’inventi pel·lícules, l’alcalde”.

Gràcia Ferrer sortia en defensa del seu company de partit negant les paraules de Vila d’Abadal.

I Huguet s’hi abonava al cap de poc, en escriure: “Aquest alcalde que teniu és un figura”.

La regidora d’Esquerra, tot i sent sòcia de govern de Vila d’Abadal, ho rematava així: “I tant que és figura i ara que s’acosten eleccions encara més”.

Per si no havia quedat clar de què parlaven, intercedia el convergent Joan Vergés, aclarint que les presumptes pressions de Vila d’Abadal haurien estat en el recanvi del rector a la Universitat de Vic.

L’exconseller d’Universitats, però, sempre ha de tenir l’última paraula i rematava el debat amb un toc d’alerta. Deia: “Algun dia més endavant parlarem dels acords sistemàticament incomplerts”. 

Més enllà de la política vigatana, el que s’ha mostrat especialment actiu a la xarxa durant la setmana és un dels piuladors de l’última fornada, l’alcalde de Sant Hipòlit, el socialista Xavier Vilamala. Amb motiu de l’últim ple, escriviu dos tuits contundents: “Confirmat: CiU al nostre poble ha perdut el nord. Al ple malgrat donar-los números i documentació segueixen mentint sobre la nostra gestió”, i al cap d’una estona: “Al·lucinant, CiU ha arribat a afirmar al ple que la secretària fa informes perquè la coaccionem”. CiU de Sant Hipòlit ha guardat silencia. Ho deuen saber que existeix Twitter?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada