dilluns, 14 de març del 2011

Iban Lapeira, candidat de Solidaritat per la Independència a Vic

Iban Lapeira
Publicat a EL9NOU.CAT: Iban Lapeira, candidat de Solidaritat per la Independència a Vic. Us sorprèn l'elecció d'Iban Lapeira com a candidat? El sistema d'elecció per primàries és més transparent i democràtic que els que fan servir els altres partits? Quines possibilitats creieu que té SI per entrar amb força a l'Ajuntament de Vic? A les últimes eleccions al Parlament va ser la segona força més votada, creieu que pot repetir l'èxit a les municipals?

7 comentaris:

  1. patetic, intolerant i decepcionant!!! aixo es el final d' aquesta colla d' aficionats!!!

    ResponElimina
  2. El sistema d'elecció per primàries és més transparent i democràtic si es mobilitza a tots els adherits,però si tan sols es mobilitzen 27 adherits i el guanyador de les primàries tan sols treu 12 vots, no se que dir-vos.
    potser manca dignitat.

    ResponElimina
  3. Sapigueu que un membre de l'executiva local de Vic a presentat la dimissió entre d'altres coses per la insistència d'alguns membres en presentar una llista a l'ajuntament sigui com sigui i sense uns mínims acceptables i dignes de representar a SI al nostre Ajuntament.

    ResponElimina
  4. encara no m’he recuperat de l’ensurt; de l’espant de veure com la majoria dels reagrupats presents al Palau des Congressos de Barcelona permetíem que el dr. Carretero acabés amb la poca credibilitat que li quedava a Reagrupament. Què en queda del discurs de regeneració política, transparència, participació, llistes obertes i proximitat?

    Això es el que va dir el Sr.Lapeira encara no fa un any en un article a Nació digital. I jo hem pregunto el mateix de solidaritat Catalana

    ResponElimina
  5. cantanya a Vic de Solitaris, de ser la segona forsa municipal a treure menys del 3 per cent i quedar en no res.
    Els solitaris es diluiran com el sucre en el cafe amb llet per no treballar per la unitat dels independentistes

    ResponElimina
  6. L'únic objectiu de Solidaritat a Vic és fer molt mal a la candidatura d'ERC,una candidatura magnífica,esperançadora i encapçalada pel gran Joan López.

    ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.

    CONFLICTE A FONS.

    RESPECTE!

    ResponElimina
  7. La gent independentista es debatrà entre SI i la CUP, tots sabem a que es dedica ERC perquè portem molts anys veient-ho, ja no ens enganyen, entrar a governar a qualsevol preu i amb qui sigui a Barcelona amb el PSOE i a Vic amb CIU i el PSOE.

    Independentistes a triar entre CUP i SI, jo em decanto per SI.

    ResponElimina