dissabte, 19 de març del 2011

Confirmat: Josep Picó serà el candidat de Tona Futur

Josep Picó
Publicat a EL9NOU.CAT: Confirmat: Josep Picó serà el candidat de Tona Futur. A què atribuïu la indecisió fins a última hora de Tona Futur a presentar-se o no a les eleccions? És un bon candidat, Josep Picó?

9 comentaris:

  1. Crec que han tardat tant perque no tenen un projecte politic per al poble, i simplement el decidir a presentar-se de nou, es mes un motiu sentimental, que el projecte que puguin tenir per al poble.

    ResponElimina
  2. Tona necessita un canvi de debò, ni CIU, ni TF(que en el seu moment fundacional si que recollia una necessitat i va complir, però ara ja no toca) i tampoc els invents del PSC o ERC (trànsfugues de TF). Tona necessita gent NOVA fent política i una alternativa de debò, llàstima, però que segurament encara haurem d’esperar 4 anys perquè això passi...

    ResponElimina
  3. El projecte polític de Tona Futur fa 20 anys que està clar: treballar pel poble i passar dels interessos dels partits polítics. Està tan clar com el de Josep Salom que és aprofitar l'alcaldia per una carrera polítca (que per cert no avença ni amb rodes). Josep Picó va ser un gran alcalde i tornarà a ser-ho perquè només té un objectiu: treballar per Tona.

    ResponElimina
  4. Penso que davant les dues experiencies passades, tant de l'actual alcalde com el d'en Picó, està molt clar que en Josep Picó es el millor alcaldable per Tona, estem davant del treball per poder ascendir i poder aconseguir altes esferes Versus el treball cap al poble i la dedicació al municpi. Es clar, el sr salom ja ens ha mostrat que solament volia cobrar un bon sou i que l'alcaldia fos un trampolin cap a BCN, que per cert, res de res, perqe ni l'han volgut!!!

    ResponElimina
  5. Resposta a la persona que ha escrit: tona necessita un canvi de debò:
    Els independents toquen més que mai, i TF encara més. Entre tots hem d'acabar amb la forma de fer política actual i una bona manera és començant per l'ajuntament del poble. Picó té l'experiència, l'honestedat i el temps per fer-ho. TF té al darrera molta gent jove i nova que creu en Tona.

    ResponElimina
  6. felicitats a Tona Futur! Tot i que les noticies sembre tenen una part de sensacionalisme el projecte de Tona futur està més viu que mai! Tornen temps on toca governar al poble i en Picó això ho sap fer, hem de renovar i evolucionar però no cal començar de zero. Molt encertada l'elecció, l'alcalde que va acabar la Piscina, la Canal, les vivendes tutelades, Can Licus, ... donem una mica de tems i veurem un projecte darrera tot això que segur que ens agrada!
    Per acabar només una pregunta: Per què diem que tard? volem simplement caps de llistes? volem simplement a gent governant? o ens preocupa més els projectes i el que passara en els darrers 4 anys al nostre poble? si és aquesta darrera els temps han estat els correctes, dos mesos abans de les eleccions ja tenen tota la llenya al foc, el joc ha començat!

    ResponElimina
  7. Tinc bones vibracions amb en Picó, genera trempera, il.lusió, i com molt be ha dit l'anterior comentari, honestedat i alguna cosa molt important en politicia avui en dia, capacitat de treball i esforç per un poble, i això es un valor afegit en un moments en el que hem vist, es que l'actual alcalde l'únic esforç que ha fet ha estat ha estat envers al seu profit, la seva malhaurada carrera política, i que no s'ha vist cap mena de avanç en la politica municipal. El que si que hem vist es que l'actualñ alcalde, tot i cobrant com un ministre, necesita un gerent, un tecnic de comunicació, amb un cost per l'ajuntament de 80.000 euros anuals, quan en Picó, ho feia sense aquest cost. Es convenient que tornem a l'eficiencia d'un bon gestor. Anims Picó.

    ResponElimina
  8. El actual alcalde a decebut a massa gent, semblava potser una cosa i ha demostrat el que ja se sabia, que el únic que li importa és ell mateix i que utilitza la gent i el poble en general, però rera tant acurades paraules de polític, se li ha vist el llautó en masses coses..... primer les persones i després, molt després els partits ! Endevant TF !!

    ResponElimina
  9. Hi tant que si.Endavant Pico, aixì tindrem més funcionaris a l'ajuntament que només posen segells i tanquen sobres, així estem ara que sobren tots. Sort que tornaran a demanar subvencions com feien abans que ni saben que son. Així podrem tornar a fer cases a la canal amb els millors terrenys i agafarem l'aigua del pou de la canal què és un estalvi per la seva empresa.

    ResponElimina