divendres, 18 de març del 2011

Arnau Martí, Estibaliz Pous, Anna Rebés i Domènec Pérez, darrere Tornafoch a la llista d'ICV de Vic

Arnau Martí, Estibaliz Pous, Anna Rebés i Domènec Pérez
Publicat a EL9NOU.CAT: Arnau Martí, Estibaliz Pous, Anna Rebés i Domènec Pérez, darrere Tornafoch a la llista d'ICV de Vic. Les de 2011 seran finalment les eleccions que ICV-EUiA podrà aconseguir el tan buscat segon regidor a Vic? Com veieu els noms dels cinc primers llocs de la llista de Xavier Tornafoch?

6 comentaris:

  1. No acabo de veure-la com una llista molt de la ciutat. La veig poc representativa de la societat vigatana i els seus diferents barris. Sobretot en l'apartat de les dones. ICV no ha trobat ningú més? No és per menysprear ningú, però la quota EUiA sols la pot representar la mateixa família?

    ResponElimina
  2. Doncs a mi em semblen enrotllats...

    ResponElimina
  3. a deu meu!!!!!!!!!!!!! anem tan malament, alguns d' aquets ja han passat contant aquest per tres grups politics!!! quina pena que em fa!!! l' ho que costa trobar una cadira a la politica a qualsavol preu!!! psc, erc i ara icv, mara de deu!!!! aixo es miseria. treballar hauria de fer alguns no tantes tonteries.

    ResponElimina
  4. erc-psc-icv? I, qui és aquest?
    A mi m'agrada la candidatura, és bo que hi hagi renovació, cares noves i jovent. Tant de bo d'altres presentessin candidatures així.

    ResponElimina
  5. es bo que hi hagi renovacio de gent nova si, ara ho has dit be gent nova no pas traspassos de grups a grups perque alla on erenno han fet res de res, nomes passar l' estona.aquesta politica d' esquerres d' avui en dia es patetica, pobre de contingut, idealista, isubmergida a l' intent de l' exit que no els hi arriba ni de sort. srs, les esquerres no son aquest circ. es una simple opinio d' un ciutada de vic. gracies.

    ResponElimina
  6. Mireu, jo el que veig una coalició d'esquerres que vol treballar per a Vic, que renoven una llista d'una gent amb la que hi pots estar d'acord o no. Però és un grup que ha fet feina a l'Ajuntament i que, quan el govern d'unitat contra PxC va servir per seguir alguna tesi de l'Anglada, van deixar el govern, sense deixar de fer propostes. No us enganyaré, conec una de les candidates. És honesta i pencaire i, sí, també és idealista tocant de peus a terra.

    ResponElimina