divendres, 25 de març del 2011

dijous, 24 de març del 2011

dimecres, 23 de març del 2011

Joan López: "Vic només té una alternativa, i som nosaltres"

La llista d'ERC-Som Vic, amb Joan Puigcercós, a l'acte d'ahir a la UVic
Publicat a EL9NOU.CAT: Joan López: "Vic només té una alternativa, i som nosaltres". Quin resultat preveieu per a ERC-Som Vic amb la llista que van presentar aquest dimarts? ERC rendibilitzarà o més aviat pagarà l'haver participat en el govern tripartit d'aquest mandat? La disgregació del vot independentista pot afectar en el vot a ERC?

La xarxa en campanya: "@xevisola a veure quin dia véns a veure el Teatre Centre de Manlleu"



Qui s’ha estrenat aquesta setmana a la xarxa és l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, que es defineix així en el seu bloc: “Em considero una persona amable, seriosa i compromesa. El meu lema és serenor, professionalitat i humor”.

El seu número 2, David Bosch, també s’estrena, però a Twitter. I ho fa plantejant-se algunes preguntes, com: “Perquè l'Associació Teatre Centre no vol cedir el solar al municipi de Manlleu? No seria el més lògic que sigui públic?”.

Referent al Teatre Centre, la seva directora, la socialista Dolors Collell, li llançava aquest dissabte un repte al flamant nou secretari general de Cultura, Xavier Solà: “A veure quin dia véns a veure el Teatre Centre de Manlleu”.

Xavier Solà també era interpel·lat des del Twitter de l’alcaldessa de Santa Eugènia, la republicana Filo Tió, que deia: “No m’agrada com en Xevi Solà parla a la tele de Josep Huguet. Algú ho havia de dir!”. Responia  a les declaracions de Solà quan havia dit que “les paraules d’Huguet demostren el seu nivell intel·lectual”, referint-se al que l’exconseller va escriure a Twitter sobre Vila d’Abadal.

Un altre que s’estrena és el candidat d’Esquerra a Gurb, Pere Molist. Ho fa tractant un tema local, com el centre de dia de Gurb. El candidat cita fonts de l’Ajuntament, governat per CiU, per dir: “Han acabat les obres però no es posa en marxa perquè no hi ha diners per pagar les places”.

I és que no hi ha qui en deixi passar una. El regidor d’Iniciativa de Vic, Xavier Tornafoch, en una activitat frenètica, escrivia a Twitter dilluns al vespre fins a mitja dotzena de missatges com aquest: “A Vic s'han contractat, a dit, 24 càrrecs de confiança en 4 anys. La majoria amics o companys de partit dels regidors del govern.”

I finalment el regidor socialista de Folgueroles, Àngel Isern, penja a Twitter una foto dels llums encesos del camp de futbol a quarts d’una de la matinada. “Els apagaran?”, s’acaba preguntant el que en el seu perfil es presenta com a “futur exregidor”. Serà veritat?

dimarts, 22 de març del 2011

Freixanet: "Tothom sap que jo sóc d'ERC, no me n'amago"

Josep M. Freixanet
Publicat a EL9NOU.CAT: Freixanet: "Tothom sap que jo sóc d'ERC, no me n'amago". Com és que Freixanet, havent ocupat càrrecs importants a ERC, ara es presenti amb la marca blanca a Olost? Quin resultat preveieu a Olost, el 22-M? CiU aconseguirà tornar amb força al consistori olostenc?

Joan Manso, candidat de CiU a Campdevànol

Joan Manso
Publicat a EL9NOU.CAT: Joan Manso, candidat de CiU a Campdevànol. Manso, serà, finalment qui podrà retornar l'alcaldia a CiU? Com valoreu l'estratègia seguida per CiU durant l'últim mandat a Campdevànol? Podrà la socialista Núria López posar en valor els seus quatre anys a l'alcaldia?

Rosa Soler serà la candidata de CiU a Olost

Rosa Soler
Publicat a EL9NOU.CAT: Rosa Soler serà la candidata de CiU a Olost. Després que el 2007 només es presentés ERC, com creieu que pot variar el consistori d'Olost amb la presentació de CiU?

Solidaritat presenta els candidats de Torelló, Calldetenes, Vic, Sant Vicenç, Gurb, Sant Julià i Taradell

Publicat a EL9NOU.CAT: Solidaritat presenta els candidats de Torelló, Calldetenes, Vic, Sant Vicenç, Gurb, Sant Julià i Taradell.

dilluns, 21 de març del 2011

Avui a EL 9 NOU: Tona Futur convenç Josep Picó

Josep Picó, al mig, amb altres assistents a l'assemblea de Tona Futur
Aquestes són algunes de les informacions de Política a EL 9 NOU d'avui:
  • Tona Futur convenç Josep Picó. La reunió era com dir: o es presenta algú, i tots els dits assenyalaven Picó, o no hi ha llista.
  • Joan Dordas repeteix pel PSC a Campelles amb el repte d'acabar amb 28 anys de CiU.
  • Feliu Puigbò, candidat de CiU a Sant Julià. Jaume Miravet, que també havia sonat d'alcaldable, anirà de número 2.
  • La PxC mostra la llista a Manlleu.
  • Joan Baz es perfila com a número 1 d'ICV a Ripoll.
A la secció d''Els Perfils': Anna Magem, de Junts per Balenyà ("Es poden picar més portes essent independent que del color contrari"), i Josep Tremps, d'IpO-ERC d'Ogassa ("A vegades és millor fer deu obres petites que una de gran").