dilluns, 14 de febrer del 2011

ICV-EUiA de Vic proposa als partits compartir les trameses electorals

Publicat a EL9NOU.CAT: ICV-EUiA de Vic proposa als partits compartir les trameses electorals. Creieu que els faran cas, els altres partits? Es gasta massa per les campanyes electorals?

2 comentaris:

  1. Perdoneu, no entenc la noticia. El Tornafoch ha proposat un pacte als partits o els hi ha enviat una carta i després l'ha fet pública a tots els mitjans?
    Per fer un pacte d'aquestes característiques, s'ha de parlar amb tothom i després dir si hi ha pacte o no, de la manera en que ell ho fa es veu clarament que no es busca un pacte per reduir la despesa sinó que sols busca notorietat pública als mitjans.
    A part, les mesures que proposa sols son de cara a l'aparador. No parla ni de banderoles, ni de cartells, ni d'actes. No es creïble.
    Per cert, a quins partits ho ha enviat, això no ho diu.

    ResponElimina
  2. Home, a mi em sembla que si no es fa públic no tindria sentit fer la proposta. Tampoc es tracta d'abonar el secretisme. Els altres simplement han de dir si hi volen participar o no. A més, dir que busca notorietat, segurement és així, i no parla de l'alcalde i d'en Burgaya tot el dia chupant càmara, és una mica parcial. benvinguda la proposta.

    ResponElimina