dimecres, 23 de març del 2011

La xarxa en campanya: "@xevisola a veure quin dia véns a veure el Teatre Centre de Manlleu"



Qui s’ha estrenat aquesta setmana a la xarxa és l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, que es defineix així en el seu bloc: “Em considero una persona amable, seriosa i compromesa. El meu lema és serenor, professionalitat i humor”.

El seu número 2, David Bosch, també s’estrena, però a Twitter. I ho fa plantejant-se algunes preguntes, com: “Perquè l'Associació Teatre Centre no vol cedir el solar al municipi de Manlleu? No seria el més lògic que sigui públic?”.

Referent al Teatre Centre, la seva directora, la socialista Dolors Collell, li llançava aquest dissabte un repte al flamant nou secretari general de Cultura, Xavier Solà: “A veure quin dia véns a veure el Teatre Centre de Manlleu”.

Xavier Solà també era interpel·lat des del Twitter de l’alcaldessa de Santa Eugènia, la republicana Filo Tió, que deia: “No m’agrada com en Xevi Solà parla a la tele de Josep Huguet. Algú ho havia de dir!”. Responia  a les declaracions de Solà quan havia dit que “les paraules d’Huguet demostren el seu nivell intel·lectual”, referint-se al que l’exconseller va escriure a Twitter sobre Vila d’Abadal.

Un altre que s’estrena és el candidat d’Esquerra a Gurb, Pere Molist. Ho fa tractant un tema local, com el centre de dia de Gurb. El candidat cita fonts de l’Ajuntament, governat per CiU, per dir: “Han acabat les obres però no es posa en marxa perquè no hi ha diners per pagar les places”.

I és que no hi ha qui en deixi passar una. El regidor d’Iniciativa de Vic, Xavier Tornafoch, en una activitat frenètica, escrivia a Twitter dilluns al vespre fins a mitja dotzena de missatges com aquest: “A Vic s'han contractat, a dit, 24 càrrecs de confiança en 4 anys. La majoria amics o companys de partit dels regidors del govern.”

I finalment el regidor socialista de Folgueroles, Àngel Isern, penja a Twitter una foto dels llums encesos del camp de futbol a quarts d’una de la matinada. “Els apagaran?”, s’acaba preguntant el que en el seu perfil es presenta com a “futur exregidor”. Serà veritat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada